onsdag 20 juni 2007

Jag tror seriöst att jag ska dumpa datorn helt under sommaren. Bara ha kontakt med dom som orkar bry sig, verkligen.
Ända sen sommarlovsdagen har jag mått bra. Okej, visst, det har gått upp och ner, men jag har mått bra, det har jag. Dagarna har varit sköna, och kvällarna underbara. En kväll var Felix och jag ute och gungade, pratade, lyssande på musik och liknande, sköna han! Och han åker till Kanada imorgon, och jag kommer sakna honom! Flera andra kvällar har vi varit uppe på plattformen, massa folk från ungdomsgruppen. Två sommarkvällar har jag varit hemma, annars har jag kommit hem någon gång på natten när dom andra sover. Vi har bara suttit där uppe på berget och bara Varit. Pratar, sjungit, dansat, skrikit, levt. Solen har nästan alla gånger gått ner bakom klipporna och skänt himlen alla dess färger, och med vattnet nedanför är det hur vackert som helst!
I fredags när vi var där, så sa sig Ida ner, och drog ner mig så jag låg vid hennes sida, så låg vi och kollade upp på himlen, och hon sa "Visst är det fint?" och okej, hon var full, men det var så grymt fint, det var det!
När jag, Frida, Jessica, Emma, Niklas och Sebbe var där igår så var det rätt segt, men ändå så mysigt på något sätt. Jag vill dit nu, igen. Kanske ska smsa Frida och höra om dom är där så jag kan komma ner? Jag vet inte, det känns inte som om jag orkar sitta här så länge till.

Hittade ett test på GP som gjorde mig så grymt sur med,
"

Hur emo är du?

Har du ett hjärta av sten och är rädd att visa din feelings? Eller är du supermo, lyssnar på Bright Eyes, kastar bak med snedluggen och låter tårarna fall. Gör vårt test och ta reda på hur emo du är."

Sen när blev BRIGHT EYES emo? Indie, hört det uttrycket kanske? Argh. Hela testet gjorde mig galen. Det enda som gjorde att jag inte flippade ut var Marie reaktion på att jag fick "Normal" på det, "haahha du Normal? hahahhaha,.. ja trodde du var dum ....... O; "
Dummadummaälskadedu. <3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Glad att höra att du mår bra söt
(här ska det vara hjärta men vet inte om man kan göra sånt och orkar inte prova xD)
Du är mer än värd att må bra (fler hjärtan)
men om du dumpar datorn så
måste ja ju typ börja ringa dig igen och sjunga massa fula sånger ju =O och det vågar ja ju inte _D

<3<3

Jossa sa...

Jag saknar dig! <3

Tack för en underbar dag igår och tusen, åter tusen tack för att du höll om mig när jag grät. Det värmde att ha dig nära och det var så mycket jag ville ha haft sagt igår innan jag åkte hem ska du veta. Du är bäst,underbarast,sötast och jag kommer aldrig släppa din hand. Måste komma ner till dig igen snart och sova hos dig den där natten.

Ta hand om dig Älskade Ängel<3